Tom Lash - Onder voorbehoud

GEWEEST: Vrijdag 1 november 2019
Tom Lash – Onder voorbehoud

Zijn eerste show leidde tot grote complimenten over de durf om er zo hard in te gaan en soms leidde tot woedende mails van mensen die liever een wat conventioneler avondje lekker lachen hadden gezien. Nu komt hij met zijn tweede voorstelling.

'Hoe zit de gemiddelde mens in elkaar? En waarom denken wij met z'n allen van onszelf dat wij wel niet die gemiddelde mens zullen zijn?' Daar gaat de tweede avondvullende voorstelling van Tom Lash over. Over het voorbehoud waarmee je altijd naar alles moet kijken voor je je mening vormt.

In 2012 stond hij op zijn 18e in de finale van cabaretfestival Cameretten, als jongste finalist ooit. Sindsdien maakte hij al een avondvullende solovoorstelling, een oudejaarsconference als helft van een duo met Roel Meijvis (die ze op oudejaarsavond in Paradiso speelden) en meerdere korte programma's.

Sinds 2015 is Tom op onregelmatige basis te horen met columns bij o.a. NPO Radio 1 en 2.