Gluren bij de Buren - Lunetten 2012 zit erop.

  

Foto's: Niels van Steenbergen

 

Gemist?

Hier een korte impressie van deze succesvolle en bovenal gezellige middag. Kijk voor meer foto's in de fotogallerij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die Jazz Past                                                                                                Sprookjeskwartet

 

 

ministers

 

 

 

 

 

 

 

 

De Ministers

 

                                                                                                                          This Leo Sunrise

 

Aankondiging

Kom zondagmiddag 11 november 2012 naar ‘Gluren bij de Buren’ in Lunetten. Op 13 adressen gaan de deuren open voor muziek- en theatervoorstellingen.

De optredens beginnen om 14.30 uur en om 16.00 uur en duren 20 tot 30 minuten. De deuren gaan een half uur voor aanvang open. Reserveren is niet mogelijk. Niet elke woonkamer is groot, het kan dus zijn dat een woonkamer vol is. Vol = vol, maar … kijk op de plattegrond want de volgende woonkamer is héél dichtbij.

De toegang is gratis.

Ontmoet je buur en geniet samen van huiskamercultuur!

Programma

De voorstellingen worden voornamelijk verzorgd door artiesten uit de wijk en de stad Utrecht. De voorstellingen zijn geschikt voor alle leeftijden. Bekijk het programma hieronder of in de programmaflyer.

1. Texel 12 – De Ministers - muziek

De Ministers spelen sfeervolle luisterpop van huiskamer tot theater. Een frisse mix van poëtische teksten, een gezonde dosis melancholie en droogkomische humor.

2. Amerongseberg 13 – Acht Zonder - muziek

Acht zangers die a capella verschillende stijlen lichte muziek ten gehore brengen, variërend van close harmony, jazz, gepassioneerd Zuid-Amerikaans tot Engelse ballads en Nederlandse klassiekers.

3. Hellendoornseberg 18 – This Leo Sunrise - muziek

Met een donker, melancholiek en vaak meeslepend geluid is de muziek van This Leo Sunrise te plaatsen tussen slowcore en americana.

4. Vogezen 7 – Chrissman Taylor en Maaike Peters – muziek

Belle en Boswell soiree: een muzikale vertolking van een briefwisseling tussen Belle van Zuylen en de schrijver Boswell door mezzo-sopraan Crissman Taylor en celliste Maaike Peters.

5. Vogezen 13 – Anna Trio – muziek

Prachtige romantische muziek voor piano, viool en cello.

6. Twente 180 –  Margit Odems - theater

Aandacht voor echt; Margit Odems neemt je mee in een komisch verhaal waarin ze zoekt naar dat wat schuil gaat achter voorgeschreven plaatjes en algemeen geaccepteerde ideeën.

7. Betuwe 139 – Die Jazz Past – muziek

Die Jazz Past swingt de tent uit met voornamelijk Nederlandstalige muziek. Er wordt meerstemmig gezongen in verschillende muziekstijlen zoals jazz, latin en bossa.

8. Elzas 32 – Theatersportgroep de Lunetics - theatersport

Theatersport, improvisatievorm van theater: jijzelf als publiek bepaalt de scène en de Lunetics spelen het! Geen enkele uitdaging gaan ze uit de weg, dus daag hen uit!

9.  Zwarte Woud 131 – Eveline, Bart Jan & Daniël - muziek

Drie singer-songwriters verzorgen een gevarieerd programma met eigen liedjes en covers in folk, country en alternatieve popstijl.

10. Eifel 89 – Sprookjeskwartet - theater

Sprookjeskwartet geeft een interactieve voorstelling met bekende of minder bekende sprookjes voor volwassenen en kinderen.

11. Goeree 134 – Besamusica - muziek

Samen smartlappen zingen met Besamusica.

12. Tirol 59 – Kesj-ie – muziek

Ketsj-ie bestaat uit 2 zangeressen, 1 gitarist en een trompettist. Samen maken ze easy listening muziek op basis van covers.

13. Tirol 114 – Lui uit Lunetten - muziek

Lui uit Lunetten zingen liedjes met een lach en een traan uit en over Lunetten: over de romantiek van het alledaagse leven in een bloemkoolwijk.