debjet

Vrijdag 16 februari 2018
De Blonde Jongens en Tim (Debjet)

Vijf mannen in hotpants; wie wil dat nou niet zien? In 2014 wonnen zij de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Acrobatisch, muzikaal, energiek en razendsnel. Gedurende een voorstelling nemen ze je mee door talloze film- en theatergenres en Tim (uit Lunetten) hobbelt er rustig achteraan. Naast het theater zijn ze ook te bewonderen op vrijgezellenfeesten, geven ze workshops en zijn het vooral gewoon hele benaderbare jongens als je ze in het openbaar vervoer tegenkomt.

Over De Blonde Jongens en Tim
"Een geweldig verrassende show van een stralende perfectie" - Jacques J. D'ancona, Dagblad van het Noorden
"Het is eigenlijk een soort living statues maar dan met beweging en tekst"– Tim

Website De Blonde jongens en Tim

Filmpje