OpSterkWater

Vrijdag 8 december 2017
Op Sterk Water – Speciale Kersteditie

Nederlands meest toonaangevende improvisatiecabaretgroep nemen het publiek mee op een tocht langs snelle grappen, intelligente invallen en ter plekke verzonnen vergezichten, geïnspireerd  door alle festiviteiten rondom het einde van het jaar. Ze voeren je in een kolkende stroom mee tot voorbij de horizon van de verbeelding. Langs griezelig herkenbare situaties en langs plekken waar geen mens ooit is geweest. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Ga het avontuur aan en beleef een avond die je nooit eerder beleefde. Of, zoals het viersterrenreisadvies van de Volkskrant luidt: ‘Op Sterk Water, er is geen betere!

Website Op sterk water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *